E-mail                                                         Telefon       

info@skr-ejendomsservice.dk     +45 21 76 75 91​

SKR Administration og Rengøring

Du kan altid ringe på +45 21 76 75 91 så hjælper vi dig gerne.

Vinduespudsning udføres i høj kvalitet

​Er du på udkig efter et professionelt og kompetent rengøringsfirma, som kan hjælpe dig med eksempelvis vinduespudsning, kan du med fordel kigge nærmere på SKR Administration og Rengøring ApS. Vi befinder os i Ballerup nær Herlev og Glostrup, men kører også gerne ud til omkringliggende områder. Hos os finder du medarbejdere, som alle har stor erfaring med vinduespudsning, hvilket afspejler sig i resultatet, som altid er helt i top.

For mange kan det være en stor opgave at skulle pudse alle husets vinduer, og kan du nikke genkendende til dette, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi er et rengøringsfirma, som varetager mange forskellige opgaver, men som altid har stort fokus på kvalitet og grundighed. Med vinduespudsning hos os, er du altså sikret flotte og rene vinduer året rundt.

Erfaren samarbejdspartner til vinduespudsning

Ved at vælge os får du en stabil og erfaren samarbejdspartner, som altid har kundens ønsker i fokus. Vi tilbyder forskellige services inden for rengøring og kan derfor skræddersy en aftale, som passer til netop dine behov.

Hos os lægger vi vægt på kvalitet og grundighed, og derfor kan du altid forvente et godt resultat, når det kommer til vinduespudsning. Vi har stort fokus på god dialog med vores kunder, som vi ønsker at gøre helt tilfredse hver gang.

Kontakt os for at høre mere om ydelser og priser

Ved at få hjælp til vinduespudsning kan du have rene vinduer hele året rundt. Hos SKR Administration og Rengøring ApS er vi erfarne og grundige, så resultatet bliver godt hver gang. Lyder dette som noget for dig, er du altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

Ring til os på telefon 21 75 76 91 eller skriv til vores e-mail info@skr-ejendomsservice.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

INDHENT ET GODT TILBUD HER:

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HVEM ER VI?

SKR Administration og

Rengøring ApS

KONTAKT OS