E-mail                                                         Telefon       

info@skr-ejendomsservice.dk     +45 21 76 75 91​

SKR Administration og Rengøring

Du kan altid ringe på +45 21 76 75 91 så hjælper vi dig gerne.

Viceværtsservice i topklasse udføres

​Det er altid en god ide at investere i viceværtsservice. Med en vicevært sikrer du dig, at ejendommen altid er vedligeholdt og ser pæn ud, så beboere, medarbejdere og kunder kan trives bedst muligt, og så de får det bedste førstehåndsindtryk, når de ankommer.

Hos SKR Administration og Rengøring ApS er vi specialister inden for viceværtsservice. Som vicevært nær Ballerup, Herlev og Glostrup servicerer vi virksomheder, ejer- og andelsforeninger samt udlejningsejendomme, hvor vi sørger for alt fra pasning af grønne arealer og varmemesteropgaver til renholdelse af fortovs- og gårdarealer.

Vi tilbyder fleksibel viceværtsservice

​Tag en snak med os, så vi kan finde en aftale, der dækker dit behov. Vi er fleksible, og som vicevært i København og på Frederiksberg indretter vi os altid vores viceværtsservice efter kunders ønsker.​

Det er vigtigt for os at levere kvalitet på så højt et niveau, at vores kunder har lyst til at anbefale os til andre. Derfor kan du altid være sikker på en løsning i topklasse, når du vælger os som vicevært.

​​​Kontakt os for at høre mere om vores vicevært

Vi kan altid kontaktes på telefon 21 76 75 91 eller på e-mail info@skr-ejendomsservice.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på vores viceværtsservice.

Vi ser frem til at høre fra dig!

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD:

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HVEM ER VI?

SKR Administration og

Rengøring ApS

KONTAKT OS