E-mail                                                         Telefon       

info@skr-ejendomsservice.dk     +45 21 76 75 91​

SKR Administration og Rengøring

Du kan altid ringe på +45 21 76 75 91 så hjælper vi dig gerne.

SKR Administration og rengøring udfører seriøs og grundig privat rengøring

Har du brug for hjælp til rengøring i hverdagen? Det kan være svært at nå det hele, når arbejde, familie, venner og huslige pligter skal gå op i en højere enhed. Slip derfor for noget af besværet og få os til at gøre rent for dig.

Her i SKR Administration og Rengøring har vi mange års erfaring med at udføre privat rengøring. Vi ved, hvor meget det betyder for ens velvære, at ens hjem ser ordentligt ud, derfor gør vi en dyd ud af at være grundige, hurtige og ordentlige. Der er ingen rengøringsopgave, der er for stor eller for lille for os.

Mange former for privat rengøring

I SKR Administration og Rengøring kan vi udføre stort set alle former for privat rengøring for dig lige fra støvsugning og gulvvask til tæpperensning, vinduespolering og rengøring af linned og måtter. Om sommeren kan vi hjælpe dig med at passe din have, så den ser lækker og indbydende ud og er klar til brug, når du kommer træt hjem fra arbejde. Om vinteren kan vi hjælpe dig med at rydde sne, så du altid har dit på det tørre over for naboerne og nemt kan komme ud af indkørslen.

Lav en serviceaftale med SKR Administration og Rengøring

Vi kan komme en gang, hvis du har brug for en hovedrengøring eller det hele virkelig brænder på en enkelt gang, eller vi kan lave en serviceaftale, så vi aftaler, hvor tit vi skal komme og udføre privat rengøring for dig. Det er helt op til dig, hvor ofte vi skal komme.

Hvis du har spørgsmål til, hvilke former for rengøring vi kan udføre, eller gerne vil lave en aftale med os, er du altid velkommen til at kontakte os på 21 76 75 91.​

HVEM ER VI?

SKR Administration og

Rengøring ApS

KONTAKT OS