E-mail                                                         Telefon       

info@skr-ejendomsservice.dk     +45 21 76 75 91​

SKR Administration og Rengøring

Du kan altid ringe på +45 21 76 75 91 så hjælper vi dig gerne.

Totalrenovering fra SKR Administration og Rengøring ApS

​Vi er din foretrukne hjælp, når du har brug for at foretage en totalrenovering omkring Ballerup, Herlev eller Glostrup. Vi laver totalrenovering for både private, erhverv og offentlige institutioner, og ingen totalrenovering opgave er hverken for lille eller for stor for os.

Vores arbejde med totalrenovering

Som udgangspunkt foretager vi alle former for totalrenovering.

Vi kan for eksempel hjælpe dig, hvis du har brug for at få bygget en ny trappe eller renovere din nuværende trappe. Som en del af vores totalrenovering, kan vi også fjerne og ombygge vægge, så du kan designe din bolig, præcis som du ønsker det. Vi kan også montere nye vinduer, hvis dette ønskes.

Hvis du har brug for en generel totalrenovering af din bolig, kan vores dygtige og erfarne håndværkere også hjælpe dig med dette. Her kan vi istandsætte alt efter dine ønsker og male hele din bolig, så den bliver så god som ny.

Kontakt os og få et tilbud på din totalrenovering

Når du vælger at få foretaget en renovering fra os, vil du altid blive mødt af en række yderst dygtige håndværkere, der kun benytter sig af markedets bedste produkter. Dette er din garanti for altid at få et resultat af den højeste kvalitet.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores arbejde med totalrenovering.

Når du kontakter os, kan vi også give dig et godt tilbud med på vejen. Du kan nå os på telefon: +45 21 76 75 91 eller på mail: info@skr-ejendomsservice.dk.

HVEM ER VI?

SKR Administration og

Rengøring ApS

KONTAKT OS