E-mail                                                         Telefon       

info@skr-ejendomsservice.dk     +45 21 76 75 91​

SKR Administration og Rengøring

Du kan altid ringe på +45 21 76 75 91 så hjælper vi dig gerne.

​Vinduespolering udføres af firma med stor erfaring

​Man skal ikke undervurdere betydningen af rene vinduer. De lyser hele rummet op og øger følelsen af velvære, og så er det selvfølgelig bare rart, at man kan se ud, uanset om det er i boligkomplekset eller på arbejdspladsen.

Hos SKR Administration og Rengøring ApS i Ballerup nær Herlev og Glostrup har vi stor erfaring inden for vinduespolering. Vi klarer vinduespolering i alle typer bygninger og har også udstyr til at klare selv de meget høje etager.

Vi klarer alle former for vinduespolering

Vi skræddersyr en plan inden for vinduespolering, der matcher dine ønsker og behov. Med en fast aftale kan du altid være sikker på, vinduerne er skinnende rene.

Ønsker du blot, at vi skal komme en enkelt gang eller mere ad hoc, gør vi naturligvis meget gerne det. Tag en snak med os om behovet, og så finder vi den bedst mulige løsning inden for vinduespolering.

Kontakt os, hvis du ønsker flotte vinduer

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om vinduespolering hos os. Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive dig.

Ring til os på telefon 21 76 75 91 eller skriv en e-mail til os på Info@skr-ejendomsservice.dk for en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe med vinduespoleringen.​

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Viceværter parat til at yde viceværtservice

HVEM ER VI?

SKR Administration og

Rengøring ApS

KONTAKT OS