E-mail                                                         Telefon       

info@skr-ejendomsservice.dk     +45 21 76 75 91​

SKR Administration og Rengøring

Du kan altid ringe på +45 21 76 75 91 så hjælper vi dig gerne.

​Firmaprofil

​​Ejendommens opgange er visitkortet udadtil. Derfor er professionel trappevask og viceværtsservice vigtig. Gennem optimal ejendomsservice, sikrer SKR Administration og Rengøring ApS, at din boligforenings vigtigste visitkort altid tager sig bedst ud.

I SKR Administration og Rengøring ApS har vi specialiseret os i kun, at yde det bedste inden for ejendomsservice. SKR Administration og Rengøring ApS er specialister i vedligeholdelse af små og mellemstore ejer- og andelsboligforeningers fællesområder, herunder trappevask og viceværtsservice. Vi servicerer også gerne udlejningsejendomme.

Udover professionel trappevask, tilbyder SKR Administration og Rengøring ApS også viceværtsservice og ejendomsservice af højeste kvalitet. Herunder pasning af grønne arealer, varmemesteropgaver og renholdelse af fortovs- og gårdarealer.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud, som vi skræddersyr til din ejendom.

Lidt om firmaet

SKR Administration og Rengøring ApS sætter kunden i centrum, og tager kundetilfredshed meget alvorligt. Uanset om det gælder trappevask eller andre af vores serviceområder.

SKR Administration og Rengøring ApS er specialister inden for professionel trappevask, pålidelig ejendoms- og viceværtsservice, og sætter en ære i altid at levere kvalitetsarbejde.

SKR Administration og Rengøring ApS servicerer små og mellemstore ejer- og andelsbolig- foreninger med viceværtsservice, trappevask og almen ejendomsservice. Vi servicerer også gerne udlejningsejendomme.

SKR Administration og Rengøring ApS giver altid gerne et uforpligtende tilbud på professionel trappevask, pålidelig ejendoms- og viceværtsservice

HVEM ER VI?

SKR Administration og

Rengøring ApS

KONTAKT OS