SKR Administration og Rengøring

Du kan altid ringe på +45 33 25 25 64 så hjælper vi dig gerne.

​Brug for viceværtservice i København eller Frederiksberg?

​Det er altid en god ide at investere i viceværtservice. Med en vicevært sikrer du dig, at ejendommen altid er vedligeholdt og ser pæn ud, så beboere, medarbejdere og kunder kan trives bedst muligt, og så de får det bedste førstehåndsindtryk, når de ankommer.

Fleksibel vicevært i København og på Frederiksberg

Hos SKR Administration og Rengøring er vi specialister inden for viceværtservice. Som vicevært i København og på Frederiksberg servicerer vi virksomheder, ejer- og andelsforeninger samt udlejningsejendomme, hvor vi sørger for alt fra pasning af grønne arealer og varmemesteropgaver til renholdelse af fortovs- og gårdarealer.

Tag en snak med os, så vi kan finde en aftale, der dækker dit behov. Vi er fleksible, og som vicevært i København og på Frederiksberg indretter vi os altid vores viceværtservice efter kunders ønsker.​

Viceværtservice i topklasse

Det er vigtigt for os at levere kvalitet på så højt et niveau, at vores kunder har lyst til at anbefale os til andre. Derfor kan du altid være sikker på en løsning i topklasse, når du vælger os som vicevært.

​​​Kontakt vicevært

Vi kan altid kontaktes på 33 25 25 64 eller på Info@skr-ejendomsservice.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på vores viceværtservice i København og på Frederiskberg samt andre byer.

Få et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

HVEM ER VI?

SKR Administration og

Rengøring ApS

KONTAKT OS

ADRESSE

Business Park, Borupvang 2B

2750 Ballerup